Bemutatkozás | Luxury Lashes - Szempilla hosszabbítás, akkreditált oktatások

Bemutatkozás

Sziasztok! Engedjétek meg, hogy pár szóban bemutassam magam, Cseke Barbara vagyok. 2006-ban az Elite Kozmetikusképző Alapítványi Szakiskolában kiváló eredménnyel végeztem el a kozmetikus szakmát. Mindig tudtam, hogy számomra a szakma lényege a szépítésben rejlik. 2012ben találtam rá a szempilla hosszabbítás által nyújtott gyönyörű tekintetekre, ami azóta is szenvedélyem. Az elmúlt években rengeteg továbbképzésen vettem részt és mivel egyikkel sem voltam igazán elégedett, így magam kezdtem oktatásokat szervezni Budapesten. A legnevesebb és elismertebb szempilla stylistokat invitáltam kis hazánkba, többek között Yulia Subbotinat Ukrajnából vagy Inna Kharmalovat Oroszországból is. Ezeken a képzéseken természetesen én magam is részt vettem és mára már nagyon magas színvonalon űzöm ezt a szép szakmát.

Szerencsésnek érzem magam, mert számomra a szempilla hosszabbítás szerelem. Szerelem első látásra. Imádom minden percét, hálás vagyok a vendégeimnek, akik engem tisztelnek meg a lehetőséggel h szebbé tegyem tekintetüket és ezzel a kisugárzásukat is. Az állandó továbbképzés számomra ma is elengedhetetlen annak érdekében hogy minden időben a legjobbat tudjam nyújtani vendégeim elégedettségére.

Kizárólag USA-ból importált termékekkel dolgozom, ezzel biztosítom az első osztályú szolgáltatást!

A szempilla hosszabbítást annak ajánlom:

akinek fontos a megjelenés a mindennapokban

aki szeretne dúsabb, hosszabb és/vagy íveltebb pillákat

aki nem szeretne az elkenődött sminkjével bajlódni

akinek egyenes és/vagy rövid a saját pilla állomanya

aki ébredéskor is szép szeretne lenni

aki sokat sportol, de szeretne nőies maradni

aki nap mint nap szeretne ragyogó tekintetet de se ideje se kedve állandóan sminkelni

Garantálom, hogy viseletét egyáltalán nem lehet érezni, fájdalom mentes az applikáció és semmi esetre sem károsítja a saját szempilla állományt!

Várok mindenkit szeretettel egy kis szempilla-varázslatra!

Remélem hamarosan találkozunk,

Cseke Barbara