Szempilla hosszabbítás | Luxury Lashes - Szempilla hosszabbítás, akkreditált oktatások

Szempilla hosszabbítás

A szempilla-hosszabbítás lényege az egész arc megváltoztatása csupán egy megfelelő szett applikálásával.

Csak az igazán profi szakemberek képesek arra, hogy egy szempillával megváltoztassák az életedet, megnöveljék önbizalmadat és befolyásolják ezzel a mindennapjaidat.

A mi feladatunk, hogy ne csak az alap szempilla állományodat vegyük alapul, hanem egészében lássuk meg mivel van dolgunk, figyelembe vegyük az egyedi szemformádat és az arcformádat is és ehhez mérten emeljük ki a tekintetedet úgy, hogy arról senki ne mondja meg, hogy nem veled született.

Ma már rengetek ív, vastagság, hossz és forma közül van lehetőségünk választani, csakhogy a sűrűséget ne is említsem. A volume szempillák világában könnyű elveszni, sokan kérdezik mik azok a "D"-k? Szakmánk legelején mikor bejött az un. 3D szempilla-hosszabbítás, még nem volt ilyen bonyolult. 3D volt és kész.

Ma már a 3D szempilla nem is azt jelenti, mint korábban, mert olyan sokat fejlődött a szakma. A lényege csupán annyi, minél több "D"-ről beszélgetünk, annál sűrűbb szempilláról van szó. Régen a 3D tulajdonképpen csak 1D volt, azaz egy saját pillára csak egy műszálat applikáltunk, ehhez képest ma már a 3D egy volume technikát takar és ennek segítségével képesek vagyunk egy mozdulattal 3 lehelletnyi vékony műpillát építeni egy saját szempillára, így elérve a kívánt sűrűséget! A "D"-k világában a határ a csillagos ég, hiszen károsítás nélkül, megfelelő prémium anyagokat használva bármilyen ritka szempillából varázsolni tudunk és csodásan dús tekintettel ajándékozunk meg, úgy, hogy semmilyen kárt nem okozunk az alap szempilla állományodban!

A megfelelően applikált szempilla viselése észrevehetetlen! Amennyiben mást tapasztalsz, javaslom keress másik szakembert mihamarabb!

Várlak szeretettel szalonomban, ha kedvet kaptál egy varázslatos tekintethez!